bnjsd

Poveste Cu Ajutorul Camerei

Am o poveste sa iti spun! O spun cu ajutorul camerei, o spun cu ajutorul pensulelor… o spun cu ajutorul cuvintelor. Povestea mea este compusa din toate acele mici detalii ce ne inconjoara, acele pe care uneori le trecem cu vederea, micile detalii care se uita usor odata cu trecerea timpului.

Povestea mea este despre tine, ca esti frumos, ca esti unic, ca esti iubit peste masura. Este o poveste scrisa in emotii, cea pe care o obtii atunci cand inima ta nu poate sa contina toata dragostea pe care o simte.

Cand te uiti in jurul tau la o lume pe care ai uitat-o, o lume atat de frumoasa ca timpul pare sa pluteasca in aer, doar pentru o secunda, si vrei sa te agati de ea cu tot ceea ce ai… felul in care lumina danseasa pe aparespiatia unui nou noscutsufletul unui copil, posibilitatiile pe care le avem cu totii.

POVESTEA MEA ESTE CA ACEST MOMENT NU VA MAI REVENI NICIODATA! SI IN EA, TU ESTI PERFECT! EU SUNT AICI SA IMI SPUN POVESTEA SI SI TU ESTI!

Magia poate fi gasita in locurile cele mai neasteptate. Primele lovituri pe care le simti in timpul sarcinii. Primul zambet. Primii pasi.  Copilaria este magica. Trece mult prea repede pe langa noi. Si vrem sa ne agatam de ea cu tot ceea ce avem.

Imi doresc sa iti fac totul simplu si usor de amintit. Iti ofer servicii complete de studio foto, de la materinatenou nascutiprimul ancopiifamilie, adultisedinte foto de business si boudoire, pana la evenimete business, petreceri, botez sau nunta. Fiecare sesiune foto este o experienta personalizata, cu o atentie deosebita la detalii realizand astfel impeuna portrete uimitoare rupte din momentele vietii tale.