logoam

Mi se pare absolut fascinant ceea ce urmeaza sa va povestesc. De-a lungul anilor am folosit nenumarate parfumuri, te tot felul. De la scumpe, la mai scumpe sau mai ieftine. M-am indragostit de unele, am ramas fidela a catorva. Dar nu despre ele vreau sa va povestesc acum.

Azi am cunoscut 3 pasionate doamne, pline de pasiune, energie pozitiva si magie in ele. Una dintre ele, avea la ea un mixt super interesant de uleiuri esentiale. Poarta numele de Whisper. Este de la doTERRA.
Cred ca mi-am pus pe incheietura mainii mai putin de 2 picaturi, undeva in jur de ora 12:00. Este absolut fascinant. M-a obsedat. Toata ziua mi-am savurat incheietura. La 22:00 am facut antrenament, dupa care am facut dus. De ce va spun asta? Pentru ca si dupa antrenament si dupa dus, dupa 12 ore de cand l-am pus pe incheietura, inca mai simt o aroma dulce, sensibila pe ingheietura. Fascinant. Dupa cum am spus, efectiv m-a obsedat. Asa ca, binenteles ca mi-am dat si eu comanda.
Mai este in lucru extrem de fascinant despre acest mixt, acest amestesc complex. Faptul ca se combina cu chimia fiecarei persoane si creaza in parfum personal si unic.
Cum am ajuns acasa am inceput sa ma documentez despre el, sa aflu ce contine si cum se poate folosi. Asa ca, hai sa va povestesc si voua.

doTERRA Whisper Blend pentru femei se poate folosi in mai multe feluri.
- se poate aplica pe incheietura mainii, pe gat, si pe punctele de plus pentru un parfum distinc si individual.
- pentru o experineta aromatica unica se poate difuza sau se poate adauga in pandantive.
- pentru a experimenta emotii calmante pe tot parcursul zilei poti pune una sau doua picaturi in palme si sa le freci de haine, esarfe sau paltoane de exemplu.
Si acum sa va povestesc ce contine:
Ulei de nuca de cocos, frunza fe patchouli, coaja de Bergamot, lemn de santal hawaian, floare de trandafir boabe de vanilie, floare de iasomie, scoarta de scortidoara, radacina de Vetivet, frunze/tulpina de labdanum, seminte de cacao, floare de Ylang Ylang.

Deja e ora 1:00, au trecut 13 ore de cand mi-am dat cu el, si inca ii mai simt aroma. Imi intriga simturile. Fascinant.

20200116_011855

Leave a Comment